fredag 7 februari 2014

Olympiska Spelen

Så var det då dags för OS i rutan så här kommer det ett par funderingar kring det.

 
Sotji visste nog inte många vart det låg innan dom fick OS och nu riktas allas blickar mot detta enorma arrangemang.
 
Så vad skall man titta på och vad skall man inte se under dessa spel???
 
Antar att det kommer bli som vanligt TV:n står på medans man är hemma och så blir det att titta lite extra när det blir något spännande och sedan kommer det väl bli lite tittande på lokal med tillhörande drycker.
 
Hockey, skidor på längd och tvären och skidskytte är väl ganska vanligt att man följer under dom månader som det visas på dom allmänna kanalerna då man är ledig och det finns tid över för sitta i soffan och njuta av lite god sport.
 
 
 
 
Men nu dyker det upp sporter man inte ser i den vanliga vardagen så som Curling, backhoppning, freestyle hoppning osv.
 
 
Skall väl vara helt ärlig och erkänna att jag inte har fullständig koll på hur många medaljchanser som vi har i detta spel men hoppas givetvis på att det kan vara några av dom som deltar kan överträffa sig själva och knippa medaljer som dom kanske inte hade räknat med innan dessa spel eftersom vissa som man har haft förhoppningar på kanske inte kommer upp i den kapacitet som dom förväntas ha.
 
Sedan får man hoppas att svenska folket inte lagt för tung börda på vissas axlar så att dom underpresterar på grund utav det.
 
Det har väl på försäsongen presterats bra resultat så jag går nog in i detta OS med goda förhoppningar om många medaljer.
 
Så vad tror ni själva då???
 
 
Allt för nu
 
Vi är överallt

2 kommentarer:

Åke sa...

Inte så mycket jag kommer att följa, kanske hockeyn då... Om det är på normala tider och om vi är ned i någon OS final typ.

Åke sa...

Men det var en pampig invigning :)