söndag 7 juli 2013

Inför AIK-Häcken

Solen skiner och det börjar bli dags att bege sig mot Solna och matchen AIK-Häcken

Efter poäng tappet mot Mjällby senast då spelet inte fungerade så ser vi idag fram emot 3 nya poäng hoppas att dagens match kommer bli mera chansrik eftersom Häcken spelar offensivare fotboll än andra lag när dom kommer på besök

AIK:s chefstränare Andreas Alm har - tillsammans med assisterande tränarna Nebojša Novaković, Ulf Kristiansson och Lee Baxter - tagit ut 18 spelare till söndagens hemmamatch

2 Niklas Backman, 3 Per Karlsson, 4 Nils-Eric Johansson, 5 Robert Åhman Persson, 6 Alexander Milošević, 7 Helgi Daníelsson, 9 Martin Kayongo-Mutumba, 11 Nabil Bahoui, 13 Kyriakos Stamatopoulos (mv), 14 Lalawélé Atakora, 15 Robin Quaison, 16 Martin Lorentzson, 20 Ibrahim Moro, 21 Kennedy Igboananike, 22 Kwame Amponsah Karikari, 25 Sam Lundholm, 35 Christian Frealdsson (mv), 36 Henok Goitom.

Det är just nu mycket spelare på väg ut från AIK på lån och vi får väl hoppas att det kommer in någon spelare också

Damerna spelade sista matchen innan EM uppehållet mot Hovås Billdal IF och det blev seger med 2-1efter att lagkaptenen Petra Andersson nickat in segermålet i den 73:e minuten. AIK tog ledningen på stopptid i den första halvleken då vänsterbacken Elin Bragnum dunkade in 1-0, men bortalaget kvitterade omgående i den andra halvleken. AIK:s press gav dock utdelning och man hänger på topplagen i serien.

LaguppställningarAIK (4-4-2): 22 Jenny Nauwelaerts de Agé - 8 Julia Molin, 5 Maja Andersson, 21 Lisa Petersson, 23 Elin Bragnum - 11 Jessy Sharro (78), 7 Petra Andersson (K), 13 Madeleine Tegström, 17 Jessica Thorin (87) - 6 Sarah Fredriksson, 10 Daniella Chamoun.
Avbytare: 9 Emma Lundh (78), 3 Stephanie Wroblewski (87), 15 Madeleine Rohr, 19 Andrea Hansson, 20 Hanna Droh, 30 Lina Widén Gatehag.