onsdag 8 maj 2013

Match rapport och bilder AIK-Göteborg

AIK:s damer vann sin match mot Kalmar med 1-0 efter straff mål efter 27 min och 27 sek det var för Ivan den straffen slogs

Solen stod högt och lyste över Solna när jag äntrade Dick Turpins uteservering, många var där svartklädda och med en ros i sin hand

Det små pratades och omfamnades en hel del innan vi alla begav oss mot arenan lite tidigare än vanligt (alla ville väl ha en stund för sig själva innan ceremonin började)

En mäktig och värdig hyllning hölls innan matchen startade och i den 27:e minuten

Rapporten blir kort denna gång

AIK var det bättre laget rakt igenom hela matchen blev tilldömda 2 straffar inom 1 min i första halvlek(första var inte straff andra var det) som båda missades

Sedan fick Göteborg en straff som var ännu mindre straff som dom oxå tog ledningen på

AIK lyckades sedan kvittera igenom Kennedy efter inspel från M9

I den andra halvleken drev AIK upp tempot ännu mer och avgjorde matchen med 2 mål

Först av Celso efter inspel från Nabil och sedan av M9 efter en solo räd från egen planhalva

Efter matchen så hålls ytterligare en tyst minut för Ivan denna gång bara med AIK:are och större delen av publiken

Efter matchen och ceremonin blev det åter Dick Turpin och det kändes som att dom flesta trotts allt var lite lättade och att alla nu hade fått ge ett eget farväl till Ivan